September 14, 2019

Beste Zangers aflevering over Floor!

Nooit eerder in mijn 20 jaar lange carrière heb ik zo'n bijzondere avond gehad als deze, waar ik als zangeres niet zong maar wel voor werd gezongen!

Bekijk alle nummers!

Nooit eerder in mijn 20 jaar lange carrière heb ik zo'n bijzondere avond gehad als deze, waar ik als zangeres niet zong maar wel voor werd gezongen! Anderen voor mij noemden het alsof je een cadeau krijgt en ik kan nu die sensatie bevestigen! Een doos vol chocolaatjes, en je hebt echt geen idee wat je gaat krijgen. 🎁

Ik ben dankbaar voor al de moeite die is gedaan om deze avond zo mooi en zo persoonlijk te maken! Verbaasd door het talent van mijn medezangers in de show, en ontroerd door hoe zij zich verbonden voelen met de nummers waar ik me mee verbonden voel.

Dank je wel Beste Zangers!!! Het gehele team! Jullie hebben een nieuwe wereld voor mij geopend!!!!

Luister hier naar alle nummers!

Emma Heesters - Strong:

Ze raakte me diep met deze krachtige versie van After Forever's nummer 'Strong'! ❤️ Haar stem en eigen verhaal maakten het extra bijzonder! Dank je wel Emma! Ik ben benieuwd wat er in haar toekomst te wachten staat, alleen geweldige dingen die ik me kan voorstellen! Ik weet wel dat ze werkt aan haar eigen album!!!! Blijf op de hoogte op www.emmaheesters.com

TIm Akkerman - Nemo:

Wat een geweldige versie van Nemo! Rocking it out 🤘🏻 Dank je wel Tim voor deze geweldige prestatie 🙏🏻 Wil je meer weten over deze rocker? Al zijn info is te vinden op www.timakkerman.com.

Van september tot november 2019 zal hij de theaters bezoeken met 'Tim Akkerman Sings The Boss'.

Van november 2019 tot april 2020 toert hij onder de naam 'Lions Don't Cry' door de Nederlandse clubs.

Het meest recente album heet 'Lions Don't Cry' en is op de 34e plaats in de albumlijsten gekomen!

Samantha Steenwijk - Ik Ben Altijd Dicht Bij Jou:

Sprakeloos was ik! Met haar mooie en krachtige stem en persoonlijkheid gaf ze dit Nightwish-lied een geheel nieuw geluid. Maar als een oprecht gevoel!!! Ze veranderde 'Our Decades In The Sun' in een Nederlandse 'Samantha' versie! En hoe groot is de kans dat we allebei een liedje over ouders kiezen en 'mamaaaaaa' voor elkaar zingen? Geestverwanten lijken we 🙏🏻 Samantha zingt in het Nederlands en heeft een carrière opgebouwd die het waard is om in te duiken. Ze zal de komende tijd niet alleen zingen, maar ze danst ook in een Nederlandse tv-show 'Dancing with the stars'!

Rolf Sanchez - Hotel California:

Wat een stem! Hij gaf dit klassieke nummer zijn eigen draai, onmogelijk om stil te zitten als hij optreedt! Zijn muziek heeft veel swing en wordt in het Spaans gezongen! Hij werkt zelfs aan een nieuwe single!!!! Nieuwsgierig? Check hem uit!

Henk Poort - Sound of Silence:

Met een ervaren en veelzijdige stem is het niet zo gemakkelijk om iets te vinden dat buiten je comfortzone ligt. Maar Henk is naar nieuwe dimensies gegaan toen hij zijn tanden liet zakken in de metal versie van het nummer Sound Of Silence. Het origineel is van Simon en Garfunkel.

Ik hield van die muziek toen ik opgroeide. Maar de metalband Disturbed maakte een ongelooflijke versie en dit is wat Henk voor mij zong! Wat een eer! Wat een stem!!!! Henk zal binnenkort met zijn show 'Helden' de theaters in Nederland bezoeken. Haal je tickets en meer informatie over deze geweldige artiest (en mens) op www.henkpoort.nl.

Ruben Annink - They Dance Alone:

Hij nam de uitdaging aan om een lastig nummer te zingen van niemand minder dan Sting. In het Engels, niet wat hij normaal zingt, want hij zingt zijn eigen muziek in het Nederlands. Ondanks zijn jonge jaren voegt hij zijn eigen persoonlijkheid toe aan het lied om het 100% Ruben te maken.